Årsmøte i NBF Barn og unge 2020 + stipendutlysning

Oppdatering: Bibliotekmøte i Haugesund er avlyst, og dermed er også årsmøtet vårt utsatt på ubestemt tid. Les NBF sin uttalelse om avlysningen her.
———————————————————————————————————–

Årsmøtet til NBF Barn og unge blir holdt under Det 77. norske bibliotekmøte i mars 2020.

Du er velkommen på årsmøtet om du deltar på bibliotekmøtet eller ikke. Medlemmer har stemmerett.

Tid: Torsdag 19. mars, kl. 17.15
Sted: Rom Rennesøy på Scandic Maritim, Haugesund

Saksliste:

1. Møteleder, referent og protokollunderskrivere

2. Godkjenning av innkalling og saksliste

3. Årsmelding

4. Revidert regnskap

5. Virkeplan

6. Budsjett

7. Innkomne saker (sendes til kontaktnbfbu@gmail.com senest 27. februar)

8. Valg

Sakspapirer vil bli sendt til medlemmer og lagt på nettsiden vår senest en uke før årsmøtet.

Utdeling av Barne- og ungdomsbibliotekprisen!
Spesialgruppen deler for første gang ut Barne- og ungdomsbibliotekprisen til et folkebibliotek som har utmerket seg i sitt tilbud til barn og unge. Utdelingen skjer på bibliotekmøtet, under lunsjen torsdag 19. mars. Vi gleder oss til å dele hvem som vinner 15 000 kr til sitt bibliotek!

Lyst til å søke stipend for å dra på Det 77. norske bibliotekmøte?
Er du medlem av NBF Barn og unge, og har du lyst til å dra på bibliotekmøtet? Da synes vi du skal søke på vårt stipend! Vi deler ut 1 stipend på opptil 5000 kroner. Stipendet kan dekke faglig innhold, reise og/eller overnatting. Hvis du ikke allerede er medlem av NBF Barn og unge, kan du bli det her.

Retningslinjene for stipendet finner du her. Søknadsfristen er satt til 8. mars 2020.

Send søknad med budsjett til kontaktnbfbu@gmail.com. Vi håper vi ser deg i Haugesund!