NBF Barn og unge: Årsmøte, debatt og stipendutlysning

Hei og godt nytt år!

Årsmøtet til NBF Barn og unge blir holdt under Nordisk barnebokkonferanse i Stavanger i februar. Du er velkommen om du deltar på konferansen eller ikke. Årsmøtet er åpent for medlemmer og andre interesserte. Medlemmer har stemmerett.

Årsmøtet innledes med en samtale mellom forfatterne Bjørn Ingvaldsen og Arne Svingen, og styremedlem Gjertrud Øvland:

«Bøkene med de vanskelige temaene» – Kan alle tema omtales i barnelitteraturen, og hva kan vi gjøre for å få dem ut til riktig leser? Vi vil gjerne ha innspill til samtalen, og håper dette er et tema som engasjerer flere av dere!

Det blir også trekning av en bokpakke til deltakerne på årsmøtet. Det blir enkel bevertning.

Tid: Tirsdag 5. februar, kl. 16.30 – 18.00
Sted: Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus, Sølvberggata 2.
Debatten og årsmøtet holdes i rommet Kjelleren, 1. etg.

Saksliste:

1. Møteleder, referent og protokollunderskrivere
  2. Godkjenning av innkalling og saksliste
  3. Årsmelding
  4. Barne- og ungdomsbibliotekprisen
  5. Revidert regnskap
  6. Virkeplan
  7. Budsjett
  8. Innkomne saker (sendes til kontaktnbfbu@gmail.com senest 11. januar)
  9. Valg

Sakspapirer vil bli sendt til medlemmer og lagt på nettsiden vår to uker før årsmøtet.

Lyst til å søke stipend for å dra til Stavanger?

Er du medlem av NBF Barn og unge, og har du lyst til å dra på Nordisk barnebokkonferanse? Da synes vi du skal søke på vårt stipend! Vi deler ut 1 stipend på opptil 5000 kroner. Stipendet kan dekke faglig innhold, reise og/eller overnatting. Hvis du ikke allerede er medlem av NBF Barn og unge, kan du bli det her.

Retningslinjene for stipendet finner du her. Søknadsfristen er satt til 18. januar 2019.

Send søknad med budsjett til kontaktnbfbu@gmail.com.

Vi håper å se deg i Stavanger! Besøk gjerne standen vår under konferansen for å få vite mer om spesialgruppens arbeid.

2 kommentarer om “NBF Barn og unge: Årsmøte, debatt og stipendutlysning

1. Hei, jeg så ikke denne kommentaren før nå. Heldigvis fikk vi kontakt likevel. Hilsen Marie Louise Ask Moss, NBF Barn og unge.

Det er stengt for kommentarer.