Sakspapirer til årsmøte i NBF Barn og unge 2019

Som tidligere kunngjort avholdes årsmøtet til NBF Barn og unge under Nordisk barnebokkonferanse i Stavanger 5. februar. Under finner du oppdatert saksliste med lenker til sakspapirer. Budsjett og revidert regnskap legges ut på nettsiden i morgen, onsdag 23. januar.

Saksliste:

1. Møteleder, referent og protokollunderskrivere

2. Godkjenning av innkalling og saksliste

3. Årsmelding (Årsmelding 2018_2019)

4. Forslag til statutter til Barne- og ungdomsbibliotekprisen (Forslag til statutter til Barne- og ungdomsbibliotekprisen)

5. Revidert regnskap (revidert-regnskap)

6. Virkeplan (Virkeplan for NBF Barn og unge 2019)

7. Budsjett (budsjett-2019)

8. Valg (valg)

Ny bibliotekpris! Fra og med 2020 deler NBF Barn og unge ut Barne- og ungdomsbibliotekprisen på annethvert årsmøte. I 2018 har vi jobbet med å få på plass statutter til prisen, og vil orientere om disse på årsmøtet. Se vedlegg til sak 4.

Årsmøtet innledes med en samtale mellom forfatterne Bjørn Ingvaldsen og Arne Svingen, og styremedlem Gjertrud Øvland. Tidligere annonserte vi at det i samtalen ville reflekteres rundt bøkenes plassering i biblioteket. Nå har vi spisset temaet for samtalen ytterligere:

«Bøkene med de vanskelige temaene» – Kan alle tema omtales i barnelitteraturen, og hva kan vi gjøre for å få dem ut til riktig leser? Vi vil gjerne ha innspill til samtalen, og håper dette er et tema som engasjerer flere av dere!

Det blir også trekning av en bokpakke til deltakerne på årsmøtet. Det blir enkel bevertning. Vi håper å se deg i Stavanger. Velkommen!

Tid: Tirsdag 5. februar, kl. 16.30 – 18.00
Sted: Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus, Sølvberggata 2.
Debatten og årsmøtet holdes i rommet Kjelleren, 1. etg.